Adobe Muse

описание
Adobe Muse, софтуер на Adobe, е лесен за употреба софтуер за изграждане на уебсайтове. Уеб сайтовете могат да бъдат разработени без писане на какъвто и да е код и това е една от основните характеристики, които софтуерът може да предложи ... прочети повече.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
платен
платформи
Windows MacOS мрежа

23 най-добри алтернативи на Adobe Muse

платен

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver е индустриален стандарт, когато става въпрос за софтуер за уеб дизайн. Програмата позволява на потребителите да създават атрактивни сайтове с огромна библиотека от инструменти.
платен

кода

Coda е част от софтуер за уеб разработка, който съчетава всичките ви инструменти в единен интерфейс, който е едновременно красив и изключително лесен за използване. Софтуерът включва всичко необходимо за качване, тестване и създаване на отделни уеб страници и пълни уебсайтове.
Безплатно

Mobirise

Mobirise е софтуер, базиран уебсайт строител, проектиран с поглед към тези с малко или никакво кодиране. Тя ви позволява да съберете интелигентно изглеждащ сайт, без да се налага да изучавате език за програмиране на предния край.
Безплатно

KompoZer

KompoZer предлага прост интерфейс за създаване на уеб сайт с минимални познания за кодиране, но също така предлага разнообразие от разширени функции, идеални за по-опитни потребители.
платен

Pinegrow Web Editor

Професионален визуален редактор за Bootstrap 4 и 3, Фондация, отзивчив дизайн, HTML и CSS. Конвертиране на HTML в WordPress теми Pinegrow Web Editor - Pinegrow + Atom = The Perfect.
платен

блясък

Забравете HTML и CSS, Sparkle е най-добрият визуален конструктор на уебсайтове. Занаятчийски уебсайтове на вашия Mac! Sparkle Cafe | Безплатно и.
Безплатно

Уеб дизайнер на Google

Google Web Designer ви помага да изграждате уеб съдържание с професионално изглеждащо съдържание с минимални познания по езиците за програмиране.
Безплатно

Microsoft Expression Web

Expression Web е пълнофункционален професионален инструмент за проектиране, разработване и публикуване на непреодолими, богати на функции уебсайтове, които отговарят на уеб стандартите.
Freemium

Webflow

Webflow е уеб дизайнер, който създава красиви сайтове с много малко усилия. Той пише код за вас, докато проектирате уебсайта си, така че не е нужно да знаете нищо за кода или дизайна на уебсайта, преди да скочите в дизайна с Webflow.
платен

еспресо

Предоставяйки повече от 23 000 дигитални медийни ресурса за всички предмети в рамките на Фондацията до Key Stage 2, Discovery Education Espresso е седмична актуализираща, обучена услуга, която може да се използва гъвкаво в рамките на уроците, за да отговаря на всеки стил на преподаване.
Безплатно

ара

Спрете да пишете код, започнете да го рисувате. Macaw осигурява същата гъвкавост като любимия ви редактор на изображения, но също така пише семантичен HTML и забележително кратък CSS.
платен

Студио Bootstrap

Bootstrap Studio е софтуер, който помага при процеса на проектиране на уебсайтове. Софтуерът е продукт на Зине ЕООД.
платен

Rapidweaver

RapidWeaver е най-добрият софтуер за уеб дизайн за Mac. Изградете свой собствен професионален уебсайт, без да пишете един ред код. Mac Website Builder. Не се изисква HTML.
Freemium

BlueGriffon

За да инсталирате самия софтуер, просто го изтеглете от текущия уебсайт. Един лиценз на BlueGriffon® е за един потребител на един компютър. Винаги можете да деактивирате вече активиран лиценз, за ​​да превключите потребител / компютър.
платен

WYSIWYG Web Builder

Web Builder е WYSIWYG (Какво-ви-видя-ли-какво-ти-да) програма, използвана за създаване на уеб страници. Програмата генерира HTML тагове, докато насочвате и щраквате върху желаните функции; можете да създадете уеб страница, без да изучавате HTML.
платен

phpDesigner

phpDesigner 8 е бърз PHP IDE и PHP редактор с вградени HTML5 -, CSS3 - и JavaScript редактори, подсилени с функции, които ви помагат да създавате невероятни уебсайтове.
платен

блокове

Блоките са мощен и бърз инструмент за уеб дизайн, който не изисква почти никакви познания за компютри или уеб дизайн. С този софтуер ще можете да генерирате уеб страници, които са отличителни, модерни и красиви, и ще можете да ги направите без да пишете малко код.
Freemium

CoffeeCup HTML Editor

HTML редактор, CSS редактор, бърз старт от шаблони. HTML редакторът от CoffeeCup Software има всичко! И с безплатна поддръжка това е изборът по подразбиране.
платен

Pinegrow

Забавлявайте се на #ProjectFridays. Нека направим един забавен проект Pinegrow заедно всеки петък, като да създадем уебсайт, да правим HTML5 експерименти, да правим проста игра.
платен

Xara Уеб Дизайнер

Софтуерът на Web Designer от Xara е предназначен да помогне на всеки човек лесно да създава уебсайтове. Докато повечето хора виждат уеб разработката като умение, което е твърде трудно за постигане, лесно можете да изградите уеб сайт с уеб дизайна на Xara без никакво познаване на HTML, езика, използван за създаване на уебсайтове.
платен

NetObjects Fusion

NetObjects Fusion Website Design Software ще ви позволи да изграждате мощни, професионални уеб сайтове за минути - без HTML програмиране.

Лефер

Начало на Bluefish Editor, мощен редактор, насочен към програмисти и уеб дизайнери. Той поддържа работа с локални и отдалечени файлове, осветяване на синтаксис и WYSIWYN интерфейс.
Филтърни платформи
Web (17)
Браузър (17)
Прозорци (16) \ t
macOS (15)
Unix (6)
андроид
IOS
Функции на филтъра
Котви връзки
Прототипиране на приложения
Дайте сметка на клиента си
Блог
Изграждане на уебсайт
Създайте своя марка
Код безплатен уеб дизайн
Съвместен инструмент за проектиране
Кръстосано редактиране
Дизайн
Дизайн уебсайт
Дръпни и пусни
Редактор
Бърза крачка Производство
HTML
Редактор на HTML
В редактирането на браузъра
Целева страница
Олово за улавяне
Медийна библиотека
Мобилни сайтове
PHP
PHP редактор
програмист
публикувам
Публикуване на уебсайт
Отзивчиви уеб дизайн
SEO
Google Анализ на сайта
Разрешения за сайтове
Карта на сайта
WYSIWYG редактор
Уеб дизайн
Уеб дизайнер
Уеб разработка
Уеб хостинг
Уеб страница
уебсайт
Създател на уебсайтове
Уеб-сайт дизайнер
Разработване на уебсайтове
Макети на уебсайтове
Шаблони за уебсайтове
Интеграция на Запиер

Повече за Adobe Muse

Adobe Muse , софтуер на Adobe, е лесен за употреба софтуер за изграждане на уебсайтове. Уеб сайтовете могат да бъдат разработени без да се пише никакъв код и това е една от основните характеристики, които софтуерът може да предложи. Възможността за проектиране на уебсайтове, без да се налага да пишат код, позволява на потребителите да се адаптират, обърнат, проектират и визуално да създадат визуално стимулиращ сайт. Софтуерът позволява лесно да се създаде уеб сайт и след това директно да го свърже с домейн и да се свърже едновременно с хостинг услуга.

Плюсове на Adobe Muse

Визуализация на сайта: Основната функция и атрактивният елемент на Adobe Muse е възможността да създавате с джаджи и инструменти за уеб дизайн.
Лесни възможности за публикуване: Потребителят може просто да натисне бутон, който казва: PUBLISH, за да актуализира незабавно сайта на живо, хоствана уеб страница. Това дава възможност да се види как някои изображения и други елементи се виждат от други зрители в различни платформи.
Главни страници: Тези страници действат като майстори или оригинални копия, за да бъдат проектирани като шаблон за конкретни страници на създадения уебсайт. След това има възможност да редактирате глобално страница, например връзка, за да навигирате към меню, заглавка или друга страница.

Против на Adobe Muse

Редактиране на снимки: Много потребители отбелязват, че възможността за редактиране на снимки в рамките на софтуера за проектиране е ограничена и основна по обхват. Подобна програма, Google Web Designer, улеснява редактирането на снимки и предлага повече функции за манипулиране на медиите с филтри.
Не-огъващи се приспособления: Възможността за използване на приспособления в рамките на софтуера е донякъде ограничена, по-конкретно при придвижване на джунджурии с ширини и височини, когато е необходимо. Подобен софтуер, Coda, има способността да прилага гъвкави джаджи, които обхващат разстояния и модули в софтуера за уеб дизайн.
Височини и ширини на страниците: Шаблоните се използват за проектиране на страниците в софтуера. Тези шаблони могат да се редактират чрез професионални инструменти за разработка на код, но не могат лесно да се простират до различни ширини на устройствата, като се има предвид само платформата за визуален дизайн. Подобен софтуер, WebFlow, позволява ширината и височината на мрежата да бъдат поставяни чрез входни кутии за измерване и можете да плъзгате и премествате дължините на модулите на сайта.

Характеристики на Adobe Muse

Опростен инструмент за дизайн на уебсайтове: Софтуерът позволява лесното създаване на уебсайтове с основни страници, бутони за връзки, метаданни и незабавно създаване на карта на сайта.
Визуално редактиране и публикуване: Има много функционални елементи, които могат да бъдат проектирани в рамките на програмата.
Възможността почти всеки да използва софтуера позволява на широк кръг потребители да проектират сайтове сами.
Това означава, че времето за зареждане на сайтовете е по-бързо поради организирания и чист код.

Отзиви на Adobe Muse

от grex за Adobe Muse на 8 април 2018 година
"Adobe Muse блести над друг подобен софтуер в" без код ", адаптивния жанр на софтуер за уебсайтове. Възможността за визуално проектиране на уеб сайт, след това качване и хост на функционалния сайт прави този софтуер страхотен."
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Adobe Muse!

Споделете вашето мнение за Adobe Muse

3
/ 5
Резюме на прегледа
Adobe Muse понастоящем е прегледана с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : superbwebsitebuilders.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : makeawebsitehub.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : fitsmallbusiness.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : blueprintinteractive.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : forum.muse-themes.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.chinook-justice.org
or полезно или не е полезно

Коментари за Adobe Muse

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на Adobe Muse? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Adobe Muse е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 11631 times. Последна актуализация на 2019-01-28 21:31:14 и е разгледана 11631 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 11 people liked this article. 9 от 11 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.09 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън