TeamViewer

описание
TeamViewer е софтуер, предназначен за дистанционно свързване на компютри, мобилни телефони или сървъри. Неговите надеждни характеристики ви позволяват да решите проблемите на клиентите си от вашите помещения, без да се налага да ги достигате физически ... прочетете повече.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
Windows MacOS андроид IOS Браузър Unix

36-те най-добри алтернативи на TeamViewer

Freemium

Skype

Skype е едно гише за всичко, което може да е необходимо, свързано с комуникацията, и предоставя всички тези услуги в елегантен, лесен за използване интерфейс.
Безплатно

Връзка с отдалечен работен плот

След като това стане, друг компютър или устройство с правилните идентификационни данни, наречен клиент, може да се свърже с хоста и да го контролира. Не позволявайте на техническите аспекти на софтуера за отдалечен работен плот да ви изплаши.
Безплатно

Отдалечен работен плот на Chrome

Отдалеченият работен плот на Chrome е официалната програма на Google за отдалечен десктоп за собствения си браузър. Той позволява на всеки компютър, който използва Chrome като браузър, да стане хост.
Безплатно

AnyDesk

AnyDesk е най-удобното приложение за отдалечен работен плот в света. Достъпвайте всичките си програми, документи и файлове от всяко място, без да се налага да поверявате данните си на облачна услуга.
Безплатно

TightVNC

TightVNC - VNC-съвместим софтуер за дистанционно управление / отдалечен работен плот. Изтегляне TightVNCD Изтегли TightVNC 1. 3. 10 - TightVNC сървър - FA
Freemium

присъедини се към мен

join.me осигурява надеждни отдалечени видео конферентни услуги, готови да посрещнат нуждите на отделните лица и малките предприятия.
Freemium

Codenvy

Работни пространства в облака за Dev Teams. Разработване на код с преносими Docker runtimes. Работните пространства “dev mode” добавят intellisense, дебъгери и синхронизиране на работния плот.
Безплатно

Remmina

Remmina е клиент за отдалечен работен плот, написан на GTK +, който има за цел да бъде полезен за системни администратори и пътници, които трябва да работят с много отдалечени компютри пред големи монитори или малки нетбуци.
Безплатно

NoMachine

Стигнете до работния плот със скоростта на светлината. NoMachine е най-бързият отдалечен работен плот, който някога сте опитвали. Контролирайте всеки компютър в света и започнете да го работите, като че ли е точно пред вас.
Freemium

VNC Connect

VNC Connect е софтуер за отдалечен достъп, оптимизиран за търговска и лична употреба. Тя ви позволява да управлявате дистанционно устройствата си от всяка точка на света по всяко време.
Безплатно

Отдалечен работен плот на Microsoft

Използвайте Microsoft Remote Desktop приложението, за да се свържете с отдалечен компютър или виртуални приложения и настолни компютри, предоставени от администратора ви. Първи стъпки Конфигурирайте компютъра си за отдалечен достъп.
платен

Диспечер на отдалечения работен плот

Remote Desktop Manager е отдалечена платформа за управление на връзките и паролите за ИТ професионалисти, на които се доверяват повече от 300 000 потребители в 130 държави.
платен

CrossOver

Открийте най-лесния начин да изпълнявате приложенията и игрите за производителност на Microsoft Windows на Mac или Linux, без да закупувате лиценз за Windows, използвайки VM или Bootcamp.
Безплатно

X2Go

Вземи X2Go. Инсталиране на X2Go (клиент / сървър). Изтеглете X2Go Client (Windows инсталатор (XP и по-късно), OS X 10. 9 и по-високи DMG, OS X 10. 10 и по-високи DMG или macOS 10.
Freemium

GoToMeeting

ОПИСАНИЕ НА ТИПА APP: Допълнителната честотна лента, осигурена от днешната интернет инфраструктура, позволи на отдалечения софтуер за срещи да бъде ежедневна реалност.
Freemium

Mikogo

Mikogo е софтуерно приложение за споделяне на екрани и гласова конференция, което помага на вашата компания да подобри комуникацията. С помощта на софтуера можете лесно да споделяте информация с колегите си по време на срещи и конференции, като същевременно запазите цялата тази информация защитена.
Freemium

Унифицирано дистанционно управление

Unified Remote е софтуерно приложение, достъпно за мобилни операционни системи за iPhone, Android и Windows Phone. Тя е предназначена да превърне вашия смартфон в универсално дистанционно управление.
платен

Отдалечен работен плот на Apple

Apple Remote Desktop е най-добрият начин да управлявате Mac компютрите във вашата мрежа. Разпространявайте софтуер, предоставяйте онлайн помощ в реално време на крайните потребители, създавайте подробни софтуерни и хардуерни доклади и автоматизирайте рутинните задачи за управление - без да оставяте бюрото си.
Безплатно

Aeroadmin

AeroAdmin - нулева конфигурация БЕЗПЛАТНО за бизнес и домашен софтуер за отдалечен работен плот.
Freemium

Отдалечени помощни програми

Remote Utilities е сигурен и конфигурируем софтуер за отдалечен работен плот, създаден за ИТ специалисти. Можете да получите достъп до различни функции, включително преглед на отдалечен екран, изпращане на клавиши, контрол на показалеца на мишката, прехвърляне на файлове и възможност за извършване на каквато и да е операция, точно както сте седяли на отдалечения компютър.
Безплатно

Пиле от VNC

Свали Chicken of the VNC безплатно. Проектът е заменен от http: // chicken. SourceForge. net / Chicken на VNC е VNC клиент за Mac OS X.
Freemium

dualmon

Безопасен, бърз и достъпен отдалечен достъп. Идеалното решение за всеки бизнес размер. Опитайте БЕЗПЛАТНО - не се изисква кредитна карта.
платен

Bomgar

Сигурен отдалечен достъп до всеки отдалечен работен плот или сървър - няма VPN! Работи с Windows, Mac, Linux, iPad, iPhone и Android. Опции за разполагане на устройства или облак.
платен

Cisco WebEx

Cisco WebEx е водещото корпоративно решение за видео и уеб конференции днес. Тази сигурна софтуерна платформа за видео и аудио конференции, бизнес съобщения и уеб семинари помагат на организациите да бъдат по-продуктивни.
платен

Направо на работния плот

Свържете се с всеки компютър в света. Покажи детайли 4
Freemium

ConnectWise Control

ConnectWise Control е мобилно приложение, което ви позволява незабавно да се свържете с друга система от всяка точка с връзка към интернет. Софтуерът не само се предлага в мобилно приложение, но има и десктоп версия за пълно покритие.

Kaseya VSA

Kaseya VSA е софтуер, използван за дистанционно наблюдение, управление на информационните технологии, облак-базирана и мрежова сигурност, която предоставя функционалности и инструменти на ИТ предприятията и управлявани доставчици на услуги (MSP), за да се даде възможност на системите да станат по-бързи, сигурни и икономически ефективни и служителите да станат по-продуктивни.
Freemium

Зохо асист

Zoho Assist е отдалечена поддръжка и софтуер за отдалечен достъп, създаден за малки и средни предприятия. Опитайте го безплатно днес, за да знаете как тя. без предварителна инсталация.
платен

AnyMeeting

Отминаха дните, в които трябваше физически да присъствате с ключови лица за провеждане на среща. Обученията, които трябваше да се проведат в зала на борда, вече могат да бъдат излъчвани по цялото земно кълбо в реално време, пълно с взаимодействие между участниците.
Безплатно

TeamViewer QuickSupport

TeamViewer QuickSupport е софтуерна програма, която позволява на предприятията да увеличат ефективността на своите групи за поддръжка на клиенти, като им предоставят достъп до инструменти, които улесняват бързо решаването на проблемите на клиента.
платен

ThinLinc

Изтегляне на ThinLinc. Изтеглете ThinLinc Server Bundle.
платен

GoToAssist

GoToAssist е част от софтуера, който е предназначен да помогне на ИТ специалистите да предложат цялостна подкрепа, от която се нуждаят, за да могат да предложат. Той е перфектно подходящ за фирми в консултантски фирми, технологични експерти и доставчици на управлявани услуги.
Freemium

LiteManager

С LiteManager можете да управлявате отдалечено един компютър с друг компютър. Софтуерът предоставя отворен прозорец на другата система и дава на потребителя пълен достъп до работния плот и всичко останало в системата.

Google Hangouts

Подобно на страница със социални медии, можете да повиквате хора и да изпращате съобщения от мобилното си устройство.
платен

преден

Front е платформа за сътрудничество, която позволява на екип от професионалисти да работят заедно в една и съща цифрова комуникационна система, независимо къде се намират във физическия свят.

Tagove

Говорете с онлайн клиента си по всяко време и навсякъде.
Филтърни платформи
Браузър (31)
iOS (26)
Android (26)
Web (24)
Прозорци (19) \ t
macOS (15)
Unix (13)
Функции на филтъра
Дистанционно управление (4)
Споделяне на екрана (4)
Чат (3)
Запис (3)
Записване на обаждания (2)
Прехвърляне на файлове (2)
Незабавни съобщения (2)
Поддръжка на няколко монитора (2)
Дистанционно (2)
Отдалечено инсталиране (2)
Гласови повиквания (2)
Добавете няколко участника
Административни контроли
Разширени отчети
Анотиране на срещите
анотация
Инструменти за анотации
Antivirus
Избор на приложение
Аудио разговори
Автоматизирано архивиране в облака
Автоматично откриване
Използване на честотна лента
Приставки за браузъри
Обадете се
Очакване на повикване
Споделяне на обаждания
Функционалност на чата
Споделяне на клипборда
Резервно копие в облака
Co-сърфиране
Инструменти за сътрудничество
Компютърно групиране
конферентна връзка
Свържете
Споделяне на контакти
контрол
контрольор
Шаблони за персонализирани имейли
Маркиране на персонализирани срещи
Приспособление за клиенти
разгръщане
Desktop Plugin
Инструменти за рисуване
Шифроване от край до край
Мащабируемост на предприятието
Опция за излизане от срещи
Споделяне на файл
Пълно споделяне на работния плот
Разрешения за групи
Изложенията
домакин
Мониторинг на IIS
Управление на ИТ активи
ИТ автоматизация
Импортиране на Google Контакти
Чат в сесия
Незабавен чат
Незабавно споделяне на файлове
Месинджър
API за интегриране
Присъединяване към конферентен разговор
клавиатура
Обратна връзка на живо
Текстов чат на живо
Инструмент за живо текстово излъчване
Заключване на срещи
Бележки за срещите
Планировчик за срещи
пратеник

Повече за TeamViewer

TeamViewer е софтуер, предназначен за дистанционно свързване на компютри, мобилни телефони или сървъри. Нейните надеждни характеристики ви позволяват да решите проблемите на клиентите си от вашите помещения, без да се налага да ги достигате физически. Той включва видеоконференции и съобщения от цял ​​свят, тъй като може да поддържа повече от 30 езика. Той е идеален за всички дейности за кодиране от край до край. С TeamViewer , обаче, трябва да сте свързан с облак за достъп до различни функции за поддръжка от разстояние. Това обаче не е необходимо за персонала в същите помещения. Като приложим за всички видове и размери на бизнеса, можете да получите достъп до поддръжка за анти-малуер, онлайн сътрудничество и система за наблюдение на уебсайтове. След като придобиете софтуера и заплатите според абонаментните такси, ще получите безплатен пробен период и версия на приложението.

След като настроите софтуера TeamViewer , ще имате възможност да се насладите на функции за незабавни съобщения, които включват:
• Офлайн съобщения
• Групови разговори
• Уеб чатове
• Постоянни групи за чат
• Чат, иницииран от клиента

С тази функционалност можете лесно да осъществите достъп до историята на разговорите и случаите на обслужване, което ви позволява да се съобразявате с нуждите на клиентите си. Софтуерът поддържа различни версии на Windows, Android, и смартфони, което подобрява неговата използваемост и удобство.

Плюсове на TeamViewer

Тя поддържа широк спектър от устройства, тъй като може да работи на операционни системи като
Windows
операционна система
андроид
Chrome OS
BlackBerry OS

Против на TeamViewer

Придобиването на този софтуер е малко скъпо.
Малко е трудно да се намерят някои опции.
Масивните функции за сигурност могат да бъдат неприятни.

Характеристики на TeamViewer

Дистанционно
Управление на документи
Кооперативно писане
Управление на поканата
Споделяне на екран
Чат и незабавни съобщения

Ревюта на TeamViewer

от grex за TeamViewer на 5 март, 2018
"TeamViewer е проектиран като програма за отдалечен достъп, който може да се използва на почти всички мобилни устройства. Освен това ще можете да се възползвате от споделените функции за среща, които можете спокойно да приложите, докато общувате в рамките на и без бизнеса. функциите на софтуера от операционните системи Windows, Mac или Linux TeamViewer също се съобразява с интересите на малките и големите предприятия в светлината на продължаващата дигитализация на всички търговски области.

Докато други конкурентни софтуерни приложения за отдалечен достъп или споделени софтуерни срещи идват със сложни интерфейси, TeamViewer е прост, приятелски и елегантен. Ние силно препоръчваме този софтуер на всички корпорации (МСП или Големи). TeamViewer разпознава необходимостта от мрежова сигурност в света на интернет. Като такъв, той идва с различни защитни функции за безопасна употреба. Например, за да изпратите съобщение до друго лице, те трябва да инсталират приложението, така че да са свързани.

TeamViewer позволява удобно и постоянно взаимодействие и вътрешна комуникация между бизнес персонала и клиентите. Можете да споделяте файлове помежду си чрез отдалечен достъп и да комуникирате чрез микрофон и видеоконференция. Можете да споделите монитора на лицето, което ви представя, което ви позволява да решавате различни задачи по удобен начин. Последното обаче е малко проблематично за корпорации с ограничен достъп до интернет, тъй като заема голяма широколентова връзка. Това може да ви затрудни да се насладите на комуникация на дълги разстояния и да ограничите оптимизацията на функциите за чат. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за TeamViewer!

Споделете мнението си за TeamViewer

3
/ 5
Резюме на прегледа
TeamViewer в момента е преглеждан с 1 мнение.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.business.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.heroshared.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.remoteaccess.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.online-sciences.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : prezi.com
or полезно или не е полезно

Коментари за TeamViewer

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на TeamViewer? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за TeamViewer е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 10032 times. Последно обновена на 2019-01-29 07:28:52 и е разгледана 10032 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 38 people liked this article. 29 от 38 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 3.82 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън