SkillShare

описание
Skillshare е портал за широк кръг онлайн класове с курсове, предлагани в редица дисциплини.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
андроид IOS Браузър tvOS

12 най-добри алтернативи на SkillShare

Безплатно

Хан Академия

Khan Academy предлага онлайн инструменти, които помагат на учениците да научат за различни важни учебни предмети. Инструментите включват видео, упражнения за упражнения и материали за инструктори.
Freemium

Codecademy

Научете се да кодирате интерактивно, безплатно. Въведете търсенето си в полето над „Направете уебсайт“ Графиката на кодовата карта на картата. Направете уебсайт.
Freemium

Корсера

Coursera е онлайн платформа за обучение, която осигурява безплатни и евтини курсове за колеж. Курсовете се предлагат от големи университети в много части на света.
платен

Udemy

Udemy е онлайн платформа за обучение с широк спектър от класове за изследване.
Безплатно

EDX

Достъп до 1600 безплатни онлайн курса от над 100 водещи институции, включително Харвард, MIT, Microsoft и др. Присъединете се към 12 милиона членове. Вземете безплатна онлайн класа днес.
платен

Линда

Това е приложение за видео обучение за фирми и физически лица, които трябва да предложат подробности на други, които може да не са в състояние да бъдат на едно и също място. Има и видеоклипове, които предлагат инструкции за ежедневни задачи, които трябва да изпълните вкъщи или във вашия бизнес, което изглежда трудно да се намерят онлайн.
платен

Udacity

Udacity за мобилни устройства. Безплатни курсове от водещи специалисти. Вече е налице в App Store и Google Play ™. Икона ios бял ios Икона Android бял Android. Udacity за мобилни устройства.
Безплатно

Сезам отвори се

Сезам отвори се. OpenSesame е програма за създаване на експерименти за психология, неврология и експериментална икономика. Последната стабилна версия е 3. 1. 9 Jazzy James, издаден на 19 август 2017 г. (бележки към изданието).
платен

Pluralsight

Pluralsight е система за управление на обучението (LMS), която помага на начинаещите професионалисти да научат основите на търговията и да позволят на утвърдените професионалисти да разширят своите умения.
Freemium

Код училище

модератор: Моля, свържете се с нас в Support, ако желаете да предложите това! HTTPS: // подкрепа. codeschool. com / help / contact-feedback И така, какво ще кажеш за създаването на приложение, което да използва Code School на android?
платен

CBT Nuggets

CBT Nuggets е видео-базирана платформа за електронно обучение за ИТ специалисти. Той е достъпен както от настолен браузър, така и от мобилни устройства. Обучаемите плащат месечно, полугодишно или годишно, с отстъпки за многогодишни споразумения.

Lynda.com

(7) C ++ · (2) Cake Software · (5) CakePHP · (1) Cakewalk · (24) Camera Raw · (2) CameraTracker · (10) Camtasia · (9) Canon · (1) Canva · (2) Платно · (25) Запленява.
Филтърни платформи
Web (11)
Браузър (10)
Android (7)
iOS (7)
Прозорци (3) \ t
macOS (2)
Unix (2)

Плюсове на SkillShare

По-евтина алтернатива на други популярни MOOC
Позволява на практически всеки опитен създател да продава своите класове на учениците
Предлага се широк спектър от различни учебни дисциплини

Против на SkillShare

Политиката на Skillshare за наемане от отворен тип означава, че опитът на инструкторите може да бъде труден за идентифициране
Не-творческите курсове са силно ограничени

Характеристики на SkillShare

Подход за онлайн обучение в отворен пазар
Възможност за сортиране на резултатите от курса по име, инструктор или различни етикети
Щедро опитай, преди да купиш подхода към класовете

Ревюта на SkillShare

от grex за SkillShare на 2 март, 2018
„Егалитарният характер на онлайн опита създаде нов пейзаж за това как хората по света усвояват ценни умения и подобряват професионалния си кеш. Масовите отворени онлайн курсове са популярно явление вече няколко години и поддръжниците на модела твърдят, че Демократизирането на учебния процес, който се провежда от тълпата, означава, че по-голямо количество ученици могат да бъдат преподавани на по-ниска цена, а учениците могат да се учат със собственото си темпо, без да се налага да преминават през предизвикателствата, свързани с посещението на физическо местоположение на определена дата и час. Skillshare предлага и двете предимства, но също така подчертава някои от силните страни на онлайн платформите за обучение, които често се пренебрегват.

Какво Skillshare получава право е фактът, че много от техните бъдещи студенти търсят нещо по-небрежно от строги и структурирани курсове, предлагани в други онлайн училища. Докато строгите учебни пътеки и линейно напредващите учебни програми играят в полза на либералните училища и техническите колежи, които търсят път от начинаещи до пригодни за работа, Skillshare насърчава система, която позволява на потребителите на различни нива на професионализъм и интереси да се възползват от програмите, които ги интересуват , Чрез очертаване на техните учебни програми по класове, проекти и семинари, те позволяват на своите ученици да подберат стила и строгостта на обучението, което съответства на техните нужди.

Skillshare поставя акцент върху популяризирането на „създателите“, така че тук ще намерите много по-малко начин за провеждане на традиционните академични упражнения. Все пак широчината на предлаганите курсове е доста широка. Покриват се редица традиционни художествени форми, както и основите на програмните езици и семинарите за бизнес лидерство. Общността изобщо прилича на професионалистите, които редовно си намирате в разговорите на TED.

Споделянето на умения също е до голяма степен уникално по отношение на начина, по който подхожда към наемането на учители. Вместо да възприемат подход, при който учителите са директни служители на програмата, Skillshare позволява на всеки, който има необходимия опит, да създава и публикува курсове. Резултатът е платформа, която представлява по-скоро отворен пазар, отколкото традиционно училище, а учителите се заплащат редовно според времето, което студентите прекарват в гледане на видеоклипове. Това е модел, който набляга на резултатите и тласка учителите да създават по-ефективна учебна програма, но тя може да създаде малко крива на учене за нови учители, които се опитват да намерят аудитория в вече препълнена дисциплина на обучение.

Като се има предвид тълкуваният характер на преподаването и желанието на учениците да не губят времето си на курсове, които не се изплащат, Skillshare използва доста разумна абонаментна структура. Месечната такса ви дава достъп до всичко в базата данни Skillshare, но първото видео в който и да е курс може да бъде гледано безплатно. Това означава, че можете да почувствате качеството на инструкторите, без да се налага да инвестирате в дълги разстояния.
Чувствайте се свободни да представите своето мнение за SkillShare!

Споделете мнението си за SkillShare

3
/ 5
Резюме на прегледа
SkillShare в момента е разгледано с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : bestcompany.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : medium.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.sitejabber.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : itunes.apple.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.skillshare.com
or полезно или не е полезно

Коментари относно SkillShare

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на SkillShare? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за SkillShare е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 10115 times. Последно е актуализирано на 2019-01-28 22:40:20 и е разгледана 10115 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 8 people liked this article. 6 от 8 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 3.75 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън